- Sastāvdaļas:
- 2,5 l ūdens; 1 burkāns; 3 kartupeļi; 1-2 buljona kubiciņi; 1 lauru lapa, pipari;
- 1 nelies sīpols;
- Frikadelēm: 300 g cūkas un 100 g liellopu maltās gaļas; rīvmaize, 1 ola, sāls, pipari
- Gatavošana:
- Frikadelēm abas maltās gaļas sajauc kopā, klāt piejauc sakultu olu, sāli un piparus (pēc garšas). Uz pannas apcep sarīvētos burkāniņus un sagriestus sīpolus, sagriež kubiņos kartupeļus un liek ūdenī vārīties, piparus, sāli(pēc garšas).. Apceptos burkānus un sīpolus pievieno klāt katlā, kur vārās kartupeļi. Tad liek klāt frikadeles. Pievieno lauru lapu. Vāra 20-30 minūtes uz lēnas uguns. Var pasniegt ar krējumiņu.
- Labu apetīti! ;)
sestdiena, 2010. gada 10. aprīlis
Kopā ar omīti vārījām frikadeļu zupu... :)
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru